2011-01-24 11:14:25• hírek • (x)

Ötcsillagos kényeztetés minden autónak

A Philadelphia Complex George Boitor tér 4 szám alatt található autómosójában a legjobb szolgáltatások várják az autókat és tulajdonosukat.

Szinte nélkülözhetetlenné vált életünkben a személygépkocsi, mellyel gyorsan és kényelmesen eljuthatunk bárhová. Bár nem mindenki teheti meg, hogy vágyainak megfelelően gyors vagy elegáns autót vásárolja meg, egy biztos: a meglevő autót mindenki szereti rendben és tisztán tartani, hiszen sokak szemében ellenszenvet szül a sáros, piszkos járgány. Sokan azonban nem szívesen mennek autómosóba, mert eddigi tapasztalataik szerint nem jó megoldás ez: sokszor egy kicsi udvarban kell forgolódni az autóval, sokat kell várni amíg elkészül a tisztítás és ráadásul miután kifizettük az árat, akkor vesszük észre, hogy nem volt túl alapos a mosás.

Ezekre a sztereotípiákra cáfolat a Philadelphia Complex több mint tíz éve működő autómosója. Már az autóból való érkezés is meglepő, hiszen kedves és profi autóvezetők veszik át a kliens gépkocsiját, sorba állítva, vagy ami valószínűbb, egyenesen az autómosó boxba vezetve a járművet. A sorban állás nem azért ritka ebben az autómosóban, mert kevesen vennék igénybe szolgáltatásaikat. Összesen hét autót moshatnak az itt dolgozók egyszerre, a bő vízzel és a leghatékonyabb tisztítószerekkel történő mosás pedig gyorsan eredményez makulátlanul tiszta autót. Persze akik ennek ellenére percre pontosan kiszámolják idejüket, azok akár otthonról vagy az irodából is tájékozódhatnak afelől, hogy mekkora a forgalom az autómosóban. A Philadelphia Complex oldalán látható ugyanis azoknak a webkameráknak a képei, amelyeken bárki nyomon követheti a forgalmat.


Autómosás a Philadelphia Complexnél
Autómosás a Philadelphia Complexnél


Már említettük, hogy hatékony tisztítószereket használnak. Romániában egyedül ez az autómosó használja a világ 88 országában kiemelkedően hatásosnak tartott Kenotek tisztítószereket.

Miközben az autót mossák, addig a kliens az autómosóhoz tartozó bárban, vagy tavasszal-nyáron a teraszon elüldögélve, egy kávét vagy üdítőt elfogyasztva várhatja, hogy elkészüljön a munka. Eközben egy plazmatévén figyelemmel követheti, mi történik az autójával, sőt, bepillantást nyerhet a Philadelphia Complex autószerelő műhelyének munkájába is.
Az mosó tulajdonosai azokra is gondoltak, akik gyermekükkel mennek autót mosatni: a csöppségek a külön erre a célra kialakított játszóházban foglalhatják le magukat, vagy éppen rajzfilmet nézhetnek a tévében.



A mosás végeztével az autót leparkolják az utcán, miközben ellenőrzik hibátlan munkát végeztek a mosók. Az elvégzett munkára nincs panasz, bizonyítja ezt az is, hogy ez a mosó Szatmárnémeti egyik legrégebben működő autómosója.

A magas minőségű szolgáltatások mellett az autómosóban átlagos, elérhető árakon dolgoznak. Egy személygépkocsi külső vagy belső mosása csupán 10 lejbe kerül, a motor mosásának ára 16 lej, a szilikonozás pedig 5 lej. Az árakkal kapcsolatos további információkért látogassa meg a Philadelpia Complex weboldalát.

A Philadelphia Complex George Boitor tér 4 szám alatt található autómosója hétfőtől péntekig 8 és 18.30 között tart nyitva, szombaton 8 és 17 óra között, vasárnap pedig 8 és 13 óra között várják az autósokat.


Egyszerre akár hét autót tisztíthatnak meg
Egyszerre akár hét autót tisztíthatnak meg


A gyerekek számára egy teljes szobát alakítottak ki
A gyerekek számára egy teljes szobát alakítottak ki


A külső és belső mosás is gyorsan és hatékonyan történik


Kellemes hanguatú kávézó várja a klienseket
Kellemes hanguatú kávézó várja a klienseket


Képernyőn követhető, mi történek az autómosóban iletve a szerelőműheyben
Képernyőn követhető, mi történek az autómosóban iletve a szerelőműheyben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: